Bericht versturen
Thuis

Briture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Britureco., Ltd werd opgericht in jaar van 2011 door M. Wang Yao in Anhui, China.  wie rijke ervaring van 20years heeft om chemische materialen, vooral op het gebied van drukinkt en verf de industrie te leveren.

 

 

In hetzelfde jaar, werkten wij met Alibaba voor het ontwikkelen van de uitvoerzaken samen en werden om één van de hoogste leveranciers op Chemisch gebied te zijn.

 

In Jaar van 2017, werd Beperkt Co. van Hongkong Briture, opgericht.

 

 

Sinds 2018, werd Briture geverifieerd door SGS.

 

Briture wordt gewijd aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden is altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantensatisfication te verzekeren. Tijdens onze productie, testen wij de kwaliteit van elke partij en controle opnieuw vóór verzending om de kwaliteit te verzekeren. om de stabiele kwaliteit voor klanten te houden, veranderen wij nooit de materialenbron. Wij geloven onze kwaliteit en de dienst zal succes aan elke klant brengen. Geen kwestie die een huidig product van ons bedrijf selecteren of techniekhulp voor uw toepassing inroepen, u kan aan onze klantenservice over uw sourcing vereisten spreken. Wij stemmen in oprecht met uw samenwerking, en verheugen ons op de bouw van zakelijke relatie met u.

Briture, uw betrouwbare partner in China.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Britureco., Ltd werd opgericht in 2011. Nochtans, vóór dit waren wij op bedrijfsgebied van het suppling van chemische producten sinds 2002. Wij zijn rijke ervaring van de marktsituatie. Onze leveranciers zijn befaamd en betrouwbaar.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Aantal werknemers : 5~20

Jaarlijkse omzet : 2,000,0000.00-5,000,000.00

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Briture Co., Ltd. Certificaten CHINA Briture Co., Ltd. Certificaten CHINA Briture Co., Ltd. Certificaten CHINA Briture Co., Ltd. Certificaten